Hvor ofte samleie sextreff påt

Bli kåtere Tønsberg

hvor ofte samleie sextreff påt

Det er opp til folk flest å velge hvor ofte de vil ha sex eller ikke og det må de få I følge ham var den gjennomsnittelige samleieraten mellom faste partnere på. Lurer derfor på hvor ofte dere som er i fast forhold har sex. Om det er jeg som bare er kravstor eller om det er jenta mi som det er noe i veien med. Har dere som. I GODE OG ONDE DAGER: Det finnes ikke noe enkelt svar på hvor ofte som er «normalt» når det gjelder hvor mange ganger i uka man har sex.

Hvor ofte samleie sextreff påt - Kragerø

En studie fra Kinsey Institute of Sex, Gender and Reproduction har tatt for seg ulike aldersgrupper - og funnet ut hvor ofte de har sex, skriver The Sun. Svaret forskerne kom frem til var at sex minst én gang i uken var nok til å holde både kone og mann lykkelig. Kanskje det er sånn de fleste guttene har det ; Upassende innlegg?

Videos

Her spør Andrea tilfeldige menn om de vil ha sex med henne I GODE OG ONDE DAGER: Det finnes ikke noe enkelt svar på hvor ofte som er «normalt» når det gjelder hvor mange ganger i uka man har sex. For de som har lurt på om de ligger over eller under når det gjelder sex og hvor ofte det bedrives, så har Kondomeriet foretatt en undersøkelse. Lurer derfor på hvor ofte dere som er i fast forhold har sex. Om det er jeg som bare er kravstor eller om det er jenta mi som det er noe i veien med. Har dere som.

Hvor ofte samleie sextreff påt - Bryne

Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming"forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Henvendelser om denne tjenesten: Moderator.